top of page

Terug van weggeweest

Lieve mensen, 


 

Daar ben ik weer met een nieuwsbrief na een behoorlijk lange periode. Waar te beginnen..

 

In ieder geval even terugblikken! Op 2 decemberhebben we een geweldige opening gehad van Coffee & Lobi gelegen op de Dorpsstraat in Wormer. Een grote eer dat de Burgemeester erbij was en ik samen met haar het lintje heb mogen doorknippen.

 

Naast Coffee & Lobi waar de heerlijkste bonen van Bocca worden verkocht en mensen smullen van broodjes heb ik Dean’s Barbershop geopend. Pure verwennerij voor mannen. Hier nemen we de tijd voor de man, leggen we hem in de watten, onder het genot van een glaasje whiskey een biertje of een kopje koffie. Immers alles gaat over zorg, persoonlijke aandacht, verwenmomenten en ontspanning.  

 

De jacuzzi en sauna blijven er ook nog en worden voor een kleine prijs aangeboden als jij tussendoor even wilt ontspannen. Wellicht na het sporten of voordat je begint aan je dag even een half uur lekker genieten.

 

Last but not least… Babyspa Wonderland, ook gelegen in Wormer. Geïnspireerd door alle zwangere vrouwen die ik de afgelopen twee jaar heb gemasseerd. Een babyspa waar je met je kleine wondertje kan floaten en desgewenst een massage voor de baby kan boeken.

 

Kortom veel nieuwe dingen, veel veranderingen en heel dankbaar voor alles!

 

Een aantal van jullie heb ik al even niet gezien. Hopelijk heb je na het lezen van deze nieuwsbrief weer een reminder hoe belangrijk het is om je massage te boeken! 

 

Voor alle vaders heb ik een mooie vaderdagkorting. Deze kan je vinden als je de afspraak boekt. 

 

Zorg goed voor jezelf, want van jou is er maar één!

 

 

Lieve groet,

Jazz

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page