top of page

Onze eerste nieuwsbrief!

Lieve klanten,


De allereerste nieuwsbrief! Lang heb ik getwijfeld of ik een nieuwsbrief zou schrijven, want hoe vaak hoor je niet "al die e-mails pfff" of "ik lees dat allemaal niet". Nu dan toch besloten jullie te vermaken met een nieuwsbrief. Ik heb namelijk een aantal leuke dingen die ik jullie echt niet wil onthouden. Wees niet bang, ik schrijf jullie alleen als ik dan ook echt wat leuks, bijzonders of nuttigs te melden heb.


Even terugblikken:

In juli 2021 startte ik mijn salon in Larimar Skincare Institute. Een prachtige plek waar de meeste van jullie al zijn geweest. Zo midden in de corona tijd, maar hey, wie niet waagt.. Ik ben nog altijd heel dankbaar en blij met deze genomen stap.


Social deal:

Het was een rustige periode, met name ook door de vakantie in augustus. Daarnaast is het natuurlijk ook niet een locatie die je vanaf de straat kan zien. De creatieveling in mij ging aan de slag. Hoe kan ik zorgen voor zichtbaarheid en hoe kan ik de mensen in de Zaanstreek en eromheen bereiken. Ik werd getipt over social deal. En binnen 33 dagen was ik totaal uitverkocht. Maar liefst 160 vouchers in 33 dagen! Geweldig! Wat nog veel leuker was en is, zijn al die tevreden klanten. Jullie dus. En de prachtige waardevolle reviews. Dank daarvoor.


Wat is er nieuw?

Groot nieuws, ontzettend leuk en spannend, want vanaf 25 november stel ik jullie graag voor aan Kevin, een nieuw teamlid van Jazz Healing Hands. Kevin is gespecialiseerd in het geven van o.a. ontspanningsmassages en dan met name tegen spierreuma. Ik raakte ontzettend geïnspireerd door een aantal klanten die fybromyalgie hebben. Geïnspireerd in de zin dat ik ook deze klanten, naast de andere massage die ik geef, net dat beetje extra aandacht en zorg wil bieden. Dus besloten wij ons hierin te verdiepen. Het is een geweldige opleiding en een ware toevoeging aan mijn bedrijf. Als cadeau zullen wij de klanten met spierreuma uitnodigen voor een gratis eerste massage. En wellicht, komt er nog wel een social deal aan voor deze speciale massage. Ook de mensen zonder spierreuma kunnen hier ontzettend van genieten. Dus ken jij iemand die last heeft van stijve spieren en een pijnlijk lijf? Zeg het voort!


Cadeaubonnen:

Ook ben ik razend enthousiast over de nieuwe cadeaubonnen. Ze zien er prachtig uit en zeg nou zelf, het is toch altijd wel massagetijd? Erg leuk om te geven tijdens de feestdagen of gewoon zomaar, omdat iemand het verdient. De cadeaubonnen zijn de gehele maand december te koop met 15% korting. Heb je geen tijd om naar de salon te komen, geen probleem. Ik stuur de cadeaubon met plezier naar je huisadres.


Zwangerschapsmassages:

De zwangerschapsmassages die sinds 23 oktober zijn toegevoegd aan de menukaart van Jazz Healing Hands gaan heel hard! Het is ontzettend belangrijk om tijdens de zwangerschap gemasseerd te worden. En dat niet alleen. Het is zó heerlijk en ontspannend voor de mama in spé. Wil je graag wat meer informatie over de meerwaarde van een zwangerschapsmassage, schroom niet en bel of app me gerust.


Last but not least:

De bindweefselmassage vanaf 20 december te boeken! Waar is deze massage goed voor:

  • Verbeteren van de doorbloeding

  • Strakker en gladder maken van de huid

  • Verdwijnen van cellulitis

  • Vermindering van rimpels en littekens

  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

Dit is een vrij stevige massage, die in kuurvorm wordt gegeven. Afhankelijk van het doel en de wens maak ik met jou een behandelplan. Om het beste resultaat te behouden is het raadzaam om deze massage met regelmaat te nemen.


Ik vind ontwikkeling en groei heel belangrijk. Daarom zal ik er alles aan doen om te blijven leren en net dat stukje extra te bieden. Dit is ook een reden dat mensen graag naar Jazz Healing Hands komen. Ik sta voor uniekheid, aandacht, zorg en persoonlijk contact. Het zit 'm in de kleine dingen die een groot verschil maken. Even kunnen praten met elkaar, stoom afblazen en daarna heerlijk relaxen.


Ben je al veel te lang niet geweest en denk je na het lezen van deze nieuwsbrief dat het weer hoog tijd is? Klik dan op de button hieronder en maak gelijk je afspraak.


Mijn mantra: Zorg goed voor jezelf, want van jou is er maar één!


Veel liefs,

Jazz Healing Hands


67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page