ACCES BARS

Wil jij meer rust en ruimte in je hoofd?

Ieder mens is anders en een ieder heeft ergens anders behoefte aan. Meer rust en ruimte in je hoofd is voor een ieder wenselijk. Ongeacht het verleden, maar vooral voor een oordeelvrije toekomst. Met name de oordelen die we over onszelf hebben. Hoe fijn is het als deze verdwijnen. Eén ding is zeker; het loslaten van hetgeen je niet meer dient, afstand doen van wat niet meer past. Laten we eerlijk zijn, hoe bewust zijn we van ons bewustzijn?

Tijdens de bars behandeling worden er 32 punten aangeraakt op je hoofd die elk voor iets anders staan. denk aan geld, controle, creativiteit, seksualiteit etc. Op die verschillende punten ligt er ballast, bagage en overtuigingen die we als vanzelfsprekend met ons meedragen, maar onnodig zijn en ons juist weerhouden van nieuwe inzichten. Mensen met klachten van angsten, depressies, slapeloosheid en zelfs PTSS (posttraumatische stress stoornis) worden verlicht en geheeld.

De bars behandeling werkt daarbij ook zeer goed voor kinderen. Heeft jou puber last van onrust, heeft jouw kind faalangst of examenvrees, gun hem/haar dan een bars behandeling. Kinderen met bijvoorbeeld ADHD voelen daadwerkelijk de rust in hun hoofd. 

De behandeling duurt ongeveer vijf kwartier en de kosten zijn €80,- 

Voor kinderen duurt het ongeveer 30 á 40 minuten en zijn de kosten €40,- 

Acces bars is opgericht door Gary Douglas.