top of page
Massage Supplies

"Zorg goed voor jezelf, want van jou is er maar één!"

Jazz

Wie zijn wij: Citaat
2e9b8cf0-9264-49a7-b417-77a55cccdd89.JPG

OVER ONS

Wij zijn gepassioneerde masseurs met oog voor de klant. Wij nemen dan ook de tijd voor een uitgebreide intake waarbij we de wensen en bijzonderheden bespreken. 

Wie is Jazz? 

Ik ben een gevoelsmens, een echt mensenmens. Een raadgever, zo noemen mijn vrienden me. Een coach voor velen, bekenden en onbekende.


Mijn passie voor masseren begon jaren geleden al. Hoe het eigenlijk begon..is heel bijzonder en grappig. Mijn gymleraar op de basisschool vroeg mij wel eens of ik dan in zijn nek kon drukken. Dat klinkt anno 2021 enorm #me2, maar dat was absoluut niet aan de orde. :) Het was een geweldige gymleraar en daar was het massage zaadje vermoedelijk geplant. In de jaren erna masseerde ik vooral vrienden en familie. En die probeerden me ook altijd te motiveren om er mijn professie van te maken. 


Ik zeg altijd: "er moet ook ruimte in je hoofd en in je leven zijn voor zo een stap".  Kennelijk was die tijd nog niet aangebroken, tot de zomer van 2020. Ik besloot, wederom na het aandringen van mijn vrienden, het bedrijf te beginnen. In een nacht, ergens in juli 2020 begon ik laagdrempelig een Instagram pagina, ik bedacht via Canva een logo en ik ging aan de slag. 


Masseren bij mensen op locatie leek me top. Daarnaast had ik thuis een knusse salon ingericht en zo ontstond Jazz Healing Hands. Men zei immers altijd: "Oh Jazz, jou handen zijn helend!"


Een jaar later, in juli 2021, opende ik mijn eigen salon, althans huurde ik een ruimte in Wormerveer. Een geweldige opening, met al mijn dierbaren en lieve klanten, prachtige versiering en heerlijke hapjes en drankjes. In de tussentijd ben ik opgeleid tot allround wellnessmasseur en heb ik door de verschillende massagetechnieken een eigen massage ontwikkeld. 

Er ligt nog zoveel in het verschiet. Elke dag ben ik dankbaar voor alles waar ik mee gezegend ben. Precies een jaar later op 1 juli 2022 opende ik echt mijn eigen pand op de Faunastraat in Wormer. En dat is prachtig!


Een mini wellness centrum in hartje Wormer! Lekker bubbelen in de jacuzzi, opladen in de sauna en als kers op de taart een heerlijke massage. Wie wil dat nou niet? 

En toen kwam Kevin. Wie hij is? Dat vertelt hij jullie graag zelf. 

Ik ben Kevin en ik neem je graag mee in het ontstaan van mijn passie voor masseren. Eigenlijk staat het dienstverlenende in mij al zo lang hoog in het vaandel dat het 'a way of living' is geworden. Ik was altijd bezig met anderen helpen, klaarstaan voor de ander en vooral een beetje doorslaan in zorgen voor de ander en minder voor mijzelf. Zoals je al kan raden ben ik mezelf behoorlijk tegengekomen. 

Zorgzaamheid, vriendelijkheid, een rots in de branding. Ontzettend mooie woorden en tegelijkertijd ook een valkuil. Dit was het ook voor mij en ik besefte me dat het cliché: 'je kan niet voor een ander zorgen als je niet voor jezelf zorgt' de keiharde waarheid is. 

Ik besloot het roer om te gooien. Het was Kevin tijd. Het was tijd voor balans. Na vele gesprekken met Jazz als coach besefte ik mij meer en meer dat ik de balans miste. Doordat ik de waarde van massages heb mogen ervaren als klant is de passie ervoor geboren. Verschillende opleidingen en cursussen maakte mij nog enthousiaster voor het vak. 

Het heeft even geduurd, maar ik heb de balans gevonden. Het mooiste wat mij is overkomen is ontstaan uit de grootste valkuil waar ik lang geen oog voor had. Nu help ik mensen nog steeds op een gezonde manier en ik geniet van de relaxte gezichten als de klanten de ruimte verlaten.

Zoals Jazz altijd zegt: "Zorg goed voor jezelf, want van jou is er maar één!" 

Dat is onze mantra en dit geef ik als ervaringsdeskundige graag door aan mijn klanten. Dit is wie ik ben. Kevin, een masseur met passie voor het vak en hart voor de mens. 

Neem contact op
Wie zijn wij: Over ons

NEEM CONTACT OP

Faunastraat 103, 1531 WD Wormer

0640239490

Wie zijn wij: Neem contact op
Video Channel
Nu bekijken
Wie zijn wij: Video Player
bottom of page