top of page
Massage Supplies

"Zorg goed voor jezelf, want van jou is er maar één!"

Jazz

Over mij : Citaat

HET GEZICHT ACHTER JAZZ HEALING HANDS

Ik ben een gepassioneerde masseur met oog voor de klant. De tijd nemen voor een intake zijn één van de dingen die mij onderscheiden waar zowel de klant als ik veel waarde aan hechten.​

Wie is Jazz? 

Ik ben een gevoelsmens, een echt mensenmens. Een raadgever, zo noemen mijn vrienden me. Een coach voor velen, bekenden en onbekenden.


Mijn passie voor masseren begon jaren geleden al. Hoe het eigenlijk begon..is heel bijzonder en grappig. Mijn gymleraar op de basisschool vroeg mij wel eens of ik dan in zijn nek kon drukken. Dat klinkt anno 2021 enorm #me2, maar dat was absoluut niet aan de orde. :) Het was een geweldige gymleraar en daar was het massage zaadje vermoedelijk geplant. In de jaren erna masseerde ik vooral vrienden en familie. En die probeerden me ook altijd te motiveren om er mijn professie van te maken. 


Ik zeg altijd: "er moet ook ruimte in je hoofd en in je leven zijn voor zo een stap".  Kennelijk was die tijd nog niet aangebroken, tot de zomer van 2020. Ik besloot, wederom na het aandringen van mijn vrienden, het bedrijf te beginnen. In een nacht, ergens in juli 2020 begon ik laagdrempelig een Instagram pagina, ik bedacht via Canva een logo en ik ging aan de slag. 


Masseren bij mensen op locatie leek me top. Daarnaast had ik thuis een knusse salon ingericht en zo ontstond Jazz Healing Hands. Men zei immers altijd: "Oh Jazz, jou handen zijn helend!" Ik zie mezelf niet als een heler, immers ben ik niet verheven. Ik ben mezelf en ik heb het talent van masseren mogen ontvangen naast de opleidingen die ik ervoor heb gevolgd. 


Een jaar later, in juli 2021, opende ik mijn eigen salon, althans huurde ik een ruimte in Wormerveer. Een geweldige opening, met al mijn dierbaren en lieve klanten, prachtige versiering en heerlijke hapjes en drankjes. In de tussentijd ben ik opgeleid tot allround wellnessmasseur en heb ik door de verschillende massagetechnieken een eigen massage ontwikkeld, maar doe ik het vooral met veel gevoel en oog voor de klant. Iedereen is anders en zo behandel ik elke klant weer als nieuw. 

Er ligt nog zoveel in het verschiet. Elke dag ben ik dankbaar voor alles waar ik mee gezegend ben. ​

Zoals ik altijd zeg: "Zorg goed voor jezelf, want van jou is er maar één!" 

Neem contact op
Over mij : Over ons

NEEM CONTACT OP

Dorpsstraat 283, 1531HH, Wormer

0640239490

Over mij : Neem contact op
bottom of page